KSJ OPHOVEN

Sloebers (1ste t.e.m. 3de leerjaar)

 Hallo sloebers!

Wij zijn de allerkleinste van KSJ ophoven maar daarom zeker niet de braafste!

Dat we liever bengeltjes dan engeltjes zijn blijkt wel uit onze naam, de ‘sloebers'.
Wat wij het liefste doen is buiten spelen, ons lekker vuil maken, samen spelletjes spelen, onze leiding plagen, en ons amuseren als een ECHTE sloeber!

 

Als je in het 1ste, 2de of 3de leerjaar zit en je verveelt je op zondagnamiddag (om de week), dan hebben wij één tip voor jou: kom naar KSJ Ophoven!
Je zal allemaal nieuwe spelletjes leren kennen, je amuseren met vriendjes en eens lekker gek doen!

Samen met de leiding gaat dit vast en zeker lukken!

Leiding: Katja, Alicia en Jasper

Rojo's (4de, 5de en 6de leerjaar)

De 9- tot 12-jarigen hangen samen met hun leiding  de aap uit.  Ze ravotten zich te pletter, trekken er op uit met de fiets en lopen      zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. 

Of soms verkleden ze zich om het gekst voor de jeugdzitting van de Zweïtzökskes.  Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten.  Het liefst springen ze dan nog in een grote plas om lekker vuil te worden.

 

Leiding: Michelle, Pommelien en Olivier

Knimmers & Sjo'ers (1ste t.e.m. 4de hoger)

 

De KNIMMERS (12-14)  trekken er op uit met de fiets of te voet om in één of andere dorp/ stad een groot zoekspel te doen of trekken op avontuur, doen een tweedaagse tocht (3-daagse) in de natuur met rugzak en kompas of bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken  Keihard ertegenaan gaan in een pleinspel en graag winnen, door tactiek of door snelheid.  Stilvallen om te zwijmelen over een superster of om de laatste stand van zaken in voetballand te bespreken, hoort erbij.

De SJO-ERSvormen met hun 14 en 15 jaar de oudste groep. De oudsten hun groepsgevoel is maximaal! Onze Sjo-ers zijn ook al niet gauw tevreden. Ze kunnen genieten van een avondje bij elkaar zitten, vertellen, grapjes maken en zichzelf ontdekken, maar ze vergeten zeker en vast niet dat spelen één van de belangrijkste dingen in de KSJ is! Echt onnozel doen, jezelf ongelofelijk vuil maken en een keer alles geven kan zo zalig zijn …  Expeditie Robinson, travesietenshow, kwissen, stadsspelen, zwemmen, … Laat het maar op hen afkomen! Af en toe worden ze al een klein beetje voorbereid op hun latere carrière als leid(st)er.

Ze hebben samen op zaterdagavond activiteit van 19u00 tot 21u00. Veel sport, een dropping, bosspelen, bowling, … maar alles op het niveau van een jonge gast uit het middelbaar.

Leiding: Wesley, Linda en Josefien